fredag 22 juli 2011

CMSA Swedish Championships 2011

Under helgen har vi i GunSmoke Riders anordnat vår numera årliga SM-tävling i Mounted Shooting uppe i Oretorp utanför Hässleholm.

Under en längre tid har det pågått förberedelser inför tävlingen och under veckan innan har allt färdigställts för att återigen göra en tävling som underhåller hela familjen.
Under fredagen var det meningen att vi skulle ha en träningstävling, men våra vädergudar ville annat och vi fick ställa in pga att banan var vattenfylld.

Tidigt på lördagsmorgonen var vi uppe och granskade banan och den var lyckligtvis torr och tävlingen kunde genomföras som planerat.
Allt flöt på som det skulle under hela helgen och spänningen var hög och ryttarna nervösa och publiken nöjd.

Vi hade en hel del kringaktiviteter såsom mekanisk tjur som Lone Star kom med, en hoppborg där barnen hade väldigt kul och en godisvagn med olika förtäringsmöjligheter.
Mat hade förberetts under flera dagar och man kunde avnjuta både en grilltallrik och grillad korv men god utsikt över banan.
För de som ville prova på lite lassokastning eller en runda i sadeln gavs det möjlighet även för detta.

Under lördagskvällen hade vi en härlig kväll tillsammans med mycket god mat och en väl arrangerad stafett och en rafflande uppvisning till häst av Patrik och Lars. Kvällen avslutades med en mysig stund vid brasan.

Under söndagen var det något sämre väder men publiken var trogen och hejade fram ryttarna och inte förrän de sista ryttarna gav sig in på banan kom det riktiga regnet, så prisutdelningen fick ske inomhus.

För er som vill se hur var och en placerade sig ber vi er gå in på länken med resultat.
Vi vill också här tacka alla våra sponsorer, våra ryttare, alla föreningsmedlemmar för ert fantastiska arbete och alla andra som ställt upp för att göra denna tävling möjlig. Vi ser med tacksamhet tillbaka på att vi hade så mycket pubilk och önskar er och alla andra välkomna tillbaka.

Till sist vill vi tacka Jessica och Patrik som uppehåller hela sin gård och ridbana för detta och många andra arrangemang som anordnas genom föreningen.

GunSmoke Riders gm/Ulrica Tullsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar