måndag 23 november 2009

DAG 4, 18 oktober: Rapport från VM 2009

Vi fick lite välbehövlig sovmorgon i Springfield, med varmt och skönt väder omkring 25C.



















Telefonen hade inte haft någon mottagning sedan utanför Denver. På sätt och vis var det skönt att man inte kunde jobba (får man säga så???). Välbehövlig vila... Givetvis saknade vi barnen som bodde hos mina föräldrar, men dom hade visst riktigt roligt.

Vi lastade hästarna och åkte mot vår slutdestination - Amarillo. Vi körde genom Colorado, korsade en hörna av Oklahoma och passerade gränsen till Texas. Totalt hade vi varit i sex delstater - inte illa för någon som "bara" varit i Darby och Amarillo förut.

Vi körde bl a förbi ett par "insamlingsfållor" för nötkreatur som skulle slaktas. Flera tusen djur på ett och samma ställe och lukten som följde på. Urrk! Undrar hur djuren mår... Vilken syn! Tyvärr hinner man inte alltid få upp kameran i tid.

Det tog "bara" fem timmar att komma fram till tävlingsarenan. Vi lastade av hästarna, packningen och registrerade oss inför tävlingarna. Sen åkte vi på lunch och handlade lite ätbart på Wall-Mart (och letade efter en adaptor till vägguttag). Vi fixade med hästarna och tog det allmänt lugnt.

Eftersom vi inte visste vilken dag vi skulle komma fram när vi åkte hemifrån, så hade vi inte bokat hyrbil eller hotell. När vi hade gjort det, så var dagen slut och vi fick åka och sova. Vi bodde på samma hotell som förra året, så vi visste att det var bra rum - skönt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar