måndag 23 november 2009

DAG 5, 19 oktober: Rapport från VM 2009

Det hände inte mycket spännande denna måndag. Vi red hästarna - som tur var kunde man rida på arenan - handlade lite mat, åt på restaurang och fixade i stallet. Vi hade tänkt åka till några butiker med western-kläder, men av någon anledning gick dagen alldeles för fort. Folk började rulla in på tävlingsplatsen och det var rent kaos överallt. Vi träffade våra vänner från Tyskland en liten stund. De lånade hästar från en ranch i New Mexico, och hade inte haft så långt att åka.

Vi letade efter en adaptor, men hittade bara som konverterade från USA till Europa... Inte ens hotellet hade någon! Som tur var fanns det en dator i hotellets lobby, men där kunde man ju inte sitta hur länge som helst.

Våra telefoner fungerade! Men nu hade mitt batteri tagit slut och jag kunde förstås inte ladda den... Patrik hade köpt en billaddare, så vi kunde ju ringa hem! Barnen hade varit och badat i badhuset och tyckte inte att vi skulle hämta dom ännu...

På kvällen åt vi på The Big Texan - där man får en 2,5 kg stek gratis om man lyckas äta upp den. Det är förstås inte hela sanningen, för det ingår också en stor bakad potatis, en rejäl sallad och en bulle - och man har bara 1 timme på sig... Det hela sänds live på internet.
När vi var där var det två killar som vågade sig på ett försök - den ena lyckades faktiskt!
Inte för att det gav oss någon bättre aptit...
- Jessica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar